Tarm

Ante fred og ingen fare søndags kveld da jeg krøyp til sengs med litt magevondt. Har ikke spist så veldig bra i dag tenkte jeg, det er nok derfor, og så sovnet jeg. Senere på natten våknet jeg av vannvittige smerter i magen og jeg klarte såvidt å komme meg opp av sengen og inn på badet, der jeg segnet om i fosterstilling på badet. Ja, nå fikk jeg det til å høres veldig dramatisk ut her, men det var slik jeg opplevde det. Jeg ble liggende en stund å vri meg i smerter, og tenkte at det var nok bare luftsmerter eller kanskje forstoppelse, noe jeg aldri har hatt før. Men etter en stund liggende på badgulvet, da jeg hadde innsett at smerten ikke kom til å gi seg, var jeg nødt til å rope på min kjære. Og  fra det øyeblikket tok det ikke lange tiden før hele familien var på vei, i en rykende fart, til legevakten. Stakkars Storm, han skjønte ikke stort. Legen sa vel ganske så rett ut at han ikke hadde peiling på hva det kunne være, og henviste oss til sykehuset. Der tok det legene ca. 4 minutt og finne ut at det var blindtarmen som var betent. Og før jeg visste ordet av det lå jeg der å ventet på at det skulle bli min tur til å operere den bort.

Og for dere som ikke vet hvordan en blindtarm ser ut, så legger jeg ved et bilde her:Dagen etter operasjon skulle jeg egentlig reise hjem, men da formen forverret seg, ble det en dag til på sykehuset. Alt skjedde veldig fort, men samtidig så føles det ut som jeg har vært minst to uker borte fra den søte lille leiligheten vår, min vakkre sønn og min kjære samboer. Så det var godt å komme hjem! <3

 

Har hørt at man får spise masse is når man fjerner mandlene..... men hva spiser man når man fjerner blindtarmen.........?

Jo, da spiser man masse is da også.Også kom jeg hjem til en nydelig orkide og god bedring hilsen fra Stavanger. Og mange flotte meldinger og telefoner har jeg fått i løpet at sykehusoppholdet, og jeg er evig takknemlig for den familien jeg har!

 

Pappan og Storm fikk skummelt besøk mens mamman lå på sykehuset.
3 kommentarer

04.nov.2011 kl.16:24

Heia! Æ drømte at æ ble syk og måtte fjerne

Blindtarmen. På sykehuset spurte de om æ

Skulle fjerne den på høyre ellet vebstre side

Æ svarte at siden æ allerede hatt fjerna den

På høyre side måtte de ta den andre! Haha

Æ ler gidt, men æ lo inke på sykehuset.

God bedring til oss begge, hihi

Camilla

04.nov.2011 kl.16:39

Morsom historie! :p Men kæm e du? :)

04.nov.2011 kl.19:24

Din tante:) skrevet fra iphone:))

Skriv en ny kommentar

hits