Morgenkardio!

Spratt opp av senga i morrest, og slurpet i meg en iskaffe, før jeg hoppet i joggeskoene mine. Ut i solen for å utforske terrenget ;) Og jeg fant masse bratte bakker og trapper hit og dit. Jeg er i god form for tiden, og hadde jeg enda hatt Ipoden min, så hadde denne økten vært en lek! Men den har jeg desverre ikke sett mye til etter at vi flyttet. Har to-tre esker igjen å pakke ut, den ligger nok der. Fikk nøye meg med radio denne gangen. Hva er det egentlig med at alle synger med smurfestemme for tiden? Og hva er det med den dama fra Bergen, som synger det samme om og om igjen heeele veien. ''Ring meg!! Ring meg!'' Huff, det er til å bli gal av!... ''Ring meg!!'' For å si det slik... hadde ikke typen ringt henne før hun skreiv den sangen, så ringer han i allefall ikke nå.

Nok om det.. det ble 45 min. kardio på meg i dag, før det tikket inn en sms fra typen, som ville ha hjem energibomba si (ja, for jeg følte meg slik denne morgenen) for å ta seg av den andre lille energibomba, så han kunne gå å sove litt til.

Men er strålende fornøyd med dagens trim. Følte jeg kunne gått til verdens ende. (Det bruker tante Bente å si når det er godt vær ute). ''Det va så fint ute no, æ følte æ kunne gått til værdens ende!'' Savne dæ tante!! :(

 

Iskaffe: espresso, skummet melk, 1/2 ts rå kakao, 1 ts sukrin og masse isbiter. SLURP!

Frokost etter treningen: Ananas smoooth! salat av div grønnsaker vi hadde tilgjengelig :) kokt egg og skinke, lett dressing.

Middagen til Viktor. Måtte ta bilde av den gigantiske porsjonen. Noen skal ned i vekt, mens andre skal opp. :) Pasta og pesto og spicy kylling og.....og bare det. =)3 kommentarer

Aleks

10.aug.2011 kl.08:43

Iskaffen din så digg ut:D mmMM mye gooodt;)

Fitnessnora

11.aug.2011 kl.14:01

Iskaffe, beste jeg veit :D

Camilla

11.aug.2011 kl.17:29

Ligger høyt på ''beste ting jeg vet''-lista mi også :) Har du oppskrift på proteiniskaffe Nora?

Skriv en ny kommentar

hits